Salceson

( number of products: 4 )

Jednym z charakterystycznych wyrobów mięsnych, tożsamych dla klasycznej kuchni polskiej jest salceson. Ten specyficzny wyrób wędliniarski tradycyjnie wytwarzany jest z głowizny i podrobów wieprzowych, ze skórek wieprzowych, kawałków mięsa, bulionu wraz z dodatkiem typowych przypraw tj. sól czy pieprz i warzyw bulwiastych. Sklep z tradycyjną żywnością zdziadapradziada.pl ma w swojej ofercie niezwykle smaczny, swojski salceson wieprzowy, przygotowany na bazie odpowiednio dobranego mięsa i podrobów wieprzowych, wzbogacony smakowo peksolą, pieprzem, majerankiem, selerem, marchwią, pietruszką, cebulą i czosnkiem. Nasz salceson zachwyci Cię wyjątkowością i delikatnością smaku, i jeśli tylko jesteś miłośnikiem lub miłośniczką wyrobów mięsnych bazujących na podrobach wieprzowych, z pewnością zakochasz się w prezentowanym produkcie. Salceson może stanowić rodzaj kalorycznej przekąski, może być również świetnym dopełnieniem sycącej kanapki lub stać się rodzajem dekoracyjnej przekąski na suto zastawionym, świątecznym stole.

      This page uses cookie files to provide its services in accordance to Cookies Usage Policy. You can determine conditions of storing or access to cookie files in your web browser.
      Close
      pixel