Paszteciki z kapustą i grzybami

Ilość znalezionych produktów: 8

Szukasz sycącego dodatku do czerwonego barszczu? Wybierz aromatyczne paszteciki z grzybami i kapustą! Nasze paszteciki to doskonała przekąska, którą możesz podawać na ciepło lub zimno, z barszczem lub bez barszczu – jako rodzaj przystawki przed daniem głównym. Paszteciki wyrabiane są zgodnie z tradycyjną recepturą, wyróżniają się dużą kruchością ciasta i oryginalnym smakiem kapustno-grzybowego farszu, którego we wnętrzu każdego pasztecika znalazła się odpowiednio duża ilość. Farsz powstaje z kapusty kiszonej, pieczarek i cebuli, z dodatkiem odrobiny tradycyjnych przypraw, takich jak sól i pieprz. Ciasto na paszteciki z grzybami i kapustą jest ciastem półfrancuskim, a zatem dość delikatnym i kruchym. Jego smak nie wybija się na pierwsze miejsce, przez co farsz jest lepiej wyczuwalny, a paszteciki smaczniejsze. Jeśli nie masz czasu na samodzielne przygotowanie pasztecików do barszczu, wybierz naturalne, tradycyjnie przygotowane i zawsze świeże paszteciki z grzybami, z oferty sklepu zdziadapradziada.pl. W sklepie znajdziesz również wiele innych, tradycyjnych produktów. Zapraszamy do zakupów!

      Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
      Zamknij
      pixel