Salceson

Ilość znalezionych produktów: 3

Jednym z charakterystycznych wyrobów mięsnych, tożsamych dla klasycznej kuchni polskiej jest salceson. Ten specyficzny wyrób wędliniarski tradycyjnie wytwarzany jest z głowizny i podrobów wieprzowych, ze skórek wieprzowych, kawałków mięsa, bulionu wraz z dodatkiem typowych przypraw tj. sól czy pieprz i warzyw bulwiastych. Sklep z tradycyjną żywnością zdziadapradziada.pl ma w swojej ofercie niezwykle smaczny, swojski salceson wieprzowy, przygotowany na bazie odpowiednio dobranego mięsa i podrobów wieprzowych, wzbogacony smakowo peksolą, pieprzem, majerankiem, selerem, marchwią, pietruszką, cebulą i czosnkiem. Nasz salceson zachwyci Cię wyjątkowością i delikatnością smaku, i jeśli tylko jesteś miłośnikiem lub miłośniczką wyrobów mięsnych bazujących na podrobach wieprzowych, z pewnością zakochasz się w prezentowanym produkcie. Salceson może stanowić rodzaj kalorycznej przekąski, może być również świetnym dopełnieniem sycącej kanapki lub stać się rodzajem dekoracyjnej przekąski na suto zastawionym, świątecznym stole.

      Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
      Zamknij
      pixel